Relationer i organisationer

- En verden til forskel

 
Det hverdagssprog, vi møder hinanden med på arbejdspladsen, har ofte utilsigtede negative virkninger på vores indbyrdes relationer. "Relationer i organisationer - en verden til forskel" viser nye metoder til, hvordan vi i organisationer kan være med til at skabe en social verden, som vi både kan lide at arbejde i, og som giver os muligheder for at indgå i respektfulde relationer til hinanden.

Bogen igennem omsættes de systemiske, anerkendende, narrative og socialkonstruktionistiske begreber til konkret praksis bl.a. ved hjælp af mange illustrative historier, der belyses både fra lederens, medarbejderens og konsulentens perspektiv.

1. udgave udkom juni 2004
Kan bestilles på salg@dpf.dk
 
 

Relationer i organisationer, Lektørudtalelse af lektør Jørgen Bartholdy

"[...] selvom niveauet er højt, er de spørgsmål, den arbejder med så centrale og Haslebos navn så agtet blandt psykologer, konsulenter og undervisere på højniveau, at efterspørgelsen under alle omstændigheder bør være sikret."

Uddrag af Jørgen Bartholdys lektørudtalelse. En lektørudtalelse er skrevet af en bibliotekar eller ekspert til brug for vurdering af anvendelighed i biblioteker. Lektørudtalelse produceres af Dansk BibliotekCenter.

 

 

Kan bestilles på salg@dpf.dk