Peter Sass Hansen-Skovmoes

Peter Sass Hansen-Skovmoes er født i 1954 og er oprindeligt uddannet dyrlæge i 1981. Han har siden 1986 arbejdet som konsulent inden for Human Ressource Management med særligt fokus på kompetence-, organisations- og lederudvikling. Gennem en årrække har Peter deltaget i en supervisions- og udviklingsgruppe for selvstændige og interne konsulenter på et systemisk grundlag.

Peter er stifter og indehaver af virksomheden Synergi HRM hvor han løser opgaver for både private og offentlige organisationer i form af leder- og projektlederudvikling, teambuilding, facilitering af læring i netværk og coaching af enkeltpersoner og grupper. Peter har i samarbejde med Haslebo & Partnere udbudt kurser og uddannelser i systemisk ledelse og systemisk coaching. Peter Hansen-Skovmoes er desuden medinitiativtager til etableringen af flere professionelle netværk for både udviklingskonsulenter og coaches.

Fra 1996 har Peter Hansen-Skovmoes arbejdet som chefkonsulent i Græsted-Gilleleje Kommune (nu Gribskov Kommune) med hovedansvar for ledelses- og organisationsudvikling, og han har siden 1999 fungeret som censor ved Diplomuddannelsen i Offentlig Ledelse.

Peter Hansen-Skovmoes arbejder som proceskonsulent, underviser og coach ud fra en anerkendende, relationel og løsningsfokuseret og narrativ tilgang. 
 
 
 Kontakt:

Synergi HRM

Gruts Allé 3, stuen
2900 Hellerup

Mobil: +45 72496699

E-mail: phs@synergi-hrm.dk

Hjemmeside: www.synergi-hrm.dk 

Udgivelser

Hansen-Skovmoes, P. (2002). Coaching i organisationer. Coaching som udviklingsværktøj. Coachingteknikker. Hvordan lærer man at coache. I: Stelter, R. (red.). Coaching: læring og udvikling. Psykologisk Forlag s. 85-128, 233-260.

Hansen-Skovmoes, P. og Olesen, U. (2003) Coaching i praksis - hvordan? I: Erhvervspsykologi, vol. 1, nr. 4. Psykologisk Forlag.

Hansen-Skovmoes, P., Haslebo, G., Haslebo, M., Rosenkvist, G. og Schnoor, M. (2008). Anerkendende og relationel ledelsesudvikling. I: Ledelse i udvikling, nr. 5.


Peter Hansen-Skovmoes er desuden forfatter til artikler om tværorganisatoriske ledernetværk og facilitering af læring i netværk på www.leadingcapacity.dk