Videoklip fra en konsulentopgave

Hvordan kan systemiske og anerkendende ideer bruges i praksis i skoleverdenen? Det kan du både se og høre om i disse videoklip fra vores konsulentopgave i Skole- og dagtilbudsafdelingen i Norddjurs kommune. I Norddjurs har man eksplicit taget stilling til, hvilken erkendelsesteoretisk tilgang, man vil tage afsæt i. Det indgår således i kommunens faglige vision på skole-og dagtilbudsområdet, at alle ved, hvad en systemisk anerkendende tilgang er – og arbejder efter det. 

Vi har haft den store glæde at være eksterne konsulenter på de 9 fællesmøder for mere end 1.000 medarbejdere i alt.

Her er tre videoklip fra vores foredrag på disse fællesmøder:

Gitte Haslebo: Den systemiske tilgang

Gro Emmertsen Lund: Anerkendende udforskning

Gitte og Gro: Sprogets skabende kraft


LÆS MERE OM, HVORDAN VORES KONSULENTOPGAVER FORLØBER
___________________________________________________________________________

 

Samarbejde med TAOS

Haslebo & Partnere har en bred vifte af samarbejdpartnere.

Vi samarbejder blandt andet med Taos Institute Europa (TIE). Læs om samarbejdet her

 
___________________________________________________________________________
 

 

Relationsudvikling i skolen

af Gitte Haslebo & Gro Emmertsen Lund
2014 
 
Bogen Relationsudvikling i skolen belyser, hvordan skolens professionelle kan håndtere de udfordringer, de møder i hverdagen. Du kan læse om bogen her samt læse et uddrag af bogen her.


Bogen er blevet meget positivt modtaget. Her kan du læse uddrag fra ANMELDELSER af bogen
 

KØB BOGEN HER 
___________________________________________________________________________  

 

Bogen: Kulturudvikling i skolen – hvordan? udkom d. 6. november.

Den første bog Relationsudvikling i skolen udkom marts 2014 og er allerede udkommet i andet oplag.

Kulturudvikling i Skolen – hvordan? er den første bog på dansk om virksomme drivkræfter i skoleudvikling - og de drivkræfter, der IKKE virker. Bogen viser, hvilke indsatser der skaber sammenhæng og holder udviklingen på sporet, samt hvordan. Bogen indeholder en skatkiste af konkrete indsatser fra skoler i Danmark, Norge og Ontario, som kan inspirere alle skolens aktører med store perspektiver for den videre skoledrift og skoleudvikling i Danmark.

Du kan købe bogen her

 

Gro Emmertsen Lund har udgivet bogen: Socialkonstruktionisme i organisationer - kort fortalt. Bogen er en letlæst grundbog i socialkonstruktionistisk teori og praksis med særlig fokus på livet i organisationer. Du kan se et uddrag af bogen online her. Du kan købe bogen hos Dansk Psykologisk Forlag her.

Læs mere om denne bog samt vores andre udgivelser her.
 
 Klik her for at se en anmeldelse af bogen fra Magasinet Plenum. 

Et omfattende værk om uddannelse set i et socialkonstruktionistisk perspektiv er nu sluppet løs, og du kan downloade det ganske GRATIS her.

Der er tale om en worldshare bog med 20 kapitler fra 4 kontinenter og 12 lande, fx Australien, Kina, Canada, Mexico, USA og Norge. Fra Danmark er der to artikler: En af Peter Dahler-Larsen med titlen Evaluation as Social Construction og en artikel af Gitte Haslebo og Gro Emmertsen Lund med titlen: Practicing Relational Thinking in Dealing with Bullying in Schools.

Glæd dig til at læse om, hvad socialkonstruktionistisk inspirerede forskere, praktikere og forfattere er optaget af mht. uddannelse på tværs af kulturelle kontekster.

 

LIKE Haslebo & Partneres facebookside for vores bog 'Relationsudvikling i skolen' - og følg med i anmeldelserne af bogen og den løbende debat på skoleområdet