Samarbejdspartnere

Haslebo & Partnere samarbejder med en række konsulenter, der alle arbejder ud fra systemiske, anerkendende og narrative tilgange. For at blive samarbejdspartner skal man enten have deltaget på Haslebo & Partneres socialkonstruktionistiske uddannelse for ledere og konsulenter eller have en anden tilsvarende uddannelse.

Haslebo & Partnere er stolt af at samarbejde med Gro Emmertsen Lund, Maja Loua Haslebo, Peter Hansen-Skovmoes og Gert Rosenkvist. 
 
Vi har også et tæt samarbejde med Taos-instituttet, hvor især Ken Gergen, Mary Gergen, Sheila McNamee og John Winslade tæller blandt vores nærmeste. 
   
Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere nedenfor. 

Gro Emmertsen Lund

Gro arbejder som ekstern konsulent for offentlige og private virksomheder.
Hun fungerer som sparringspartner, samt kursus - , oplægs-, og workshopholder.

Gro er Ph.d.-kandidat, forfatter og serieredaktør. Uddannet lærer fra UCSyd, og har en master i evaluering fra SDU. Gro har gennemført Haslebo & Partneres leder- og konsulentuddannelse, samt været underviser på uddannelsen siden 2011.

Hjemmeside: www.groemmertsenlund.dk 

Email: groelund@gmail.com

Tel: 26746148 

Maja Loua Haslebo


Maja arbejder som ekstern konsulent for mange forskellige typer af virksomheder. Hun fungerer som proceskonsulent, coach eller sparringspartner og holder foredrag og workshops.
 
Hjemmeside: www.majalouahaslebo.dk
E-mail: mlh@majalouahaslebo.dk
Mobil: +45 26129805 
 

Om Maja Loua Haslebo

Peter Sass Hansen-Skovmoes


Peter Sass Hansen-Skovmoes driver virksomheden 
Synergi HRM
 
Hjemmeside:www.synergi-hrm.dk
E-mail: phs@synergi-hrm.dk
Mobil: +45 72496699
 

Om Peter Sass Hansen-Skovmoes

Gert Rosenkvist


Gert Rosenkvist driver virksomheden 
Rosenkvist Consult
 
Hjemmeside: www.rosenkvistconsult.dk
E-mail:
mail@rosenkvistconsult.dk
Mobil: +45 20211292 

Om Gert Rosenkvist

TAOS Institute Europa

TAOS Institute Europa (TIE) er en del af TAOS Instituttet. TIE er et europæisk netværk for postmoderne forskere og praktikere.
 
Læs mere her  

TAOS Instituttet


TAOS Instituttet er en non-profit organisation, som blev grundlagt i 1991. Blandt grundlæggerne var Kenneth J. Gergen, Mary Gergen, David Cooperrider, Sheila McNamee, Sharon Cottor og Bob Cottor.
 

Om samarbejdet med TAOS-instituttet

Bogen: Kulturudvikling i skolen – hvordan? udkom d. 6. november.

Den første bog Relationsudvikling i skolen udkom marts 2014 og er allerede udkommet i andet oplag.

Kulturudvikling i Skolen – hvordan? er den første bog på dansk om virksomme drivkræfter i skoleudvikling - og de drivkræfter, der IKKE virker. Bogen viser, hvilke indsatser der skaber sammenhæng og holder udviklingen på sporet, samt hvordan. Bogen indeholder en skatkiste af konkrete indsatser fra skoler i Danmark, Norge og Ontario, som kan inspirere alle skolens aktører med store perspektiver for den videre skoledrift og skoleudvikling i Danmark.

Du kan købe bogen her

 

Gro Emmertsen Lund har udgivet bogen: Socialkonstruktionisme i organisationer - kort fortalt. Bogen er en letlæst grundbog i socialkonstruktionistisk teori og praksis med særlig fokus på livet i organisationer. Du kan se et uddrag af bogen online her. Du kan købe bogen hos Dansk Psykologisk Forlag her.

Læs mere om denne bog samt vores andre udgivelser her.
 
 Klik her for at se en anmeldelse af bogen fra Magasinet Plenum. 

Et omfattende værk om uddannelse set i et socialkonstruktionistisk perspektiv er nu sluppet løs, og du kan downloade det ganske GRATIS her.

Der er tale om en worldshare bog med 20 kapitler fra 4 kontinenter og 12 lande, fx Australien, Kina, Canada, Mexico, USA og Norge. Fra Danmark er der to artikler: En af Peter Dahler-Larsen med titlen Evaluation as Social Construction og en artikel af Gitte Haslebo og Gro Emmertsen Lund med titlen: Practicing Relational Thinking in Dealing with Bullying in Schools.

Glæd dig til at læse om, hvad socialkonstruktionistisk inspirerede forskere, praktikere og forfattere er optaget af mht. uddannelse på tværs af kulturelle kontekster.

 

LIKE Haslebo & Partneres facebookside for vores bog 'Relationsudvikling i skolen' - og følg med i anmeldelserne af bogen og den løbende debat på skoleområdet